Talo ABC:n monipuolisiin palveluihin kuuluu myös kodin ja kiinteistön asennus- ja kunnossapitotyöt laidasta laitaan.

Autamme sinua kaikenlaisissa kodin askareissa, joista itselläsi ei välttämättä ole kokemusta tai haluat muuten vaan jättää ne ammattilaisten huoleksi.

Uudet kalusteet piristävät kotisi ilmettä mutta niiden kasaamisessa on yllättävän kova homma. Voit huoletta jättää esimerkiksi uuden kaapistosi kasaamisen ja asentamisen meidän huoleksemme. Kaapistot tulee varmasti asennettua suoraan ja kiinnitettyä oikein, jolloin myös niiden takuut pysyvät voimassa. Yleensä asiakkaillemme haasteellisimpia kiinnityskohteita ovat kiviseinät. Meiltä löytyy tarvittavat työkalut kaikkiin eri pintamateriaaleihin.

Kodinkoneiden asennus tulee yleensä ajankohtaiseksi noin 10 vuoden välein. Vaikka esimerkiksi pesukoneen tulisi kestää yli 10 vuotta, niin vaihtotarve voi kuitenkin tulla vastaan jo aikaisemmin. Me autamme myös asennuksessa ja koneiden sijoittamisessa haasteellisempiinkin paikkoihin. Esimerkiksi kuivausrummun asentamisessa pesukoneen päälle on apu yleensä enemmän kuin tarpeen.

Sisustusmateriaalien asennus ja kiinnittäminen onnistuu avullamme. Kiinnitämme kaikki haluamasi sisustustuotteet osoittamaasi paikkaan. Yleisimpinä mainittakoon seinäpeilit, hyllyt, taulut ym. tarvikkeet kotiasi koristamaan.

Onko kodinkoneiden hankkiminen ja asentaminen sinulle juuri nyt ajankohtaista? Oletko laittamassa keittiösi kaapistot uusiksi tai vaikkapa hommannut Ikeasta uudet kalusteet joka huoneeseen?

Ota reilusti yhteyttä, niin katsotaan miten voisimme helpottaa urakkaasi ja saamaan kotisi uuteen uskoon hieman nopeammin ja pienemmällä vaivalla?