Veikon ura alkoi jo vuonna 1995 Tallinnassa, jolloin hän pääsi ensimmäistä kertaa töihin rakennustyömaalle. Veiko huomasikin pian alan olevan lähellä sydäntään ja teki erilaisia rakennustöitä parisen vuotta, kunnes päätti lähteä kunnolla opiskelemaan alaa rakennuspuolen kouluun Virossa. Myös Suomen työmaat tulivat tutuiksi jo nuorempana ja perustihan Veiko oman lasitusliikkeenkin melko nuorena Tallinnaan.

Suomen vetovoima vei lopulta voiton ja Veiko muutti tänne lopulta kokonaan vuonna 2010. Hän työskenteli rakennuksilla muiden palveluksessa aina 2016 asti. Veiko halusi kuitenkin tehdä asiat omalla tavallaan ja omille asiakkailleen. Ajatus omasta yrityksestä oli kypsynyt hiljalleen hänen mielessään ja Talo ABC perustettiin vuonna 2015. Veiko teki vielä hetken töitä työnantajalleen ja samalla kehitti oman yrityksensä toimintaa vapaa-ajallaan. Pian oman yrityksen työt kuitenkin jo lisääntyivät niin nopeasti, että päätös kokoaikaiseen yrittäjyyteen oli itsestäänselvyys.

Hommat lähtivät käyntiin todella hyvin ja vaikka Korona hieman hidastikin tiettyjä projekteja, niin yrityksen kasvu on ollut koko ajan hyvässä vauhdissa ja suosittelijoiden määrä samalla kasvanut. Ulkomaan matkojen vähennyttyä, ihmiset ovat halunneet panostaa omiin pihoihin, terasseihin ja yleensä koteihinsa. Se näkyy selvästi projektien määrässä.
Myös alihankintaprojekteja on koko ajan enemmän esimerkiksi Laptille ja Jatkeelle, jotka ovat saaneet Veikosta luottomiehen.

Noin puolet Talo ABC:n projekteista tehdään jo yrityksille ja sana laadukkaasta jäljestä on levinnyt nopeasti. Siksi suurin osa uusista asiakkaista on tullut vanhojen asiakkaiden suosittelun ansiosta.


Miten toimimme kanssasi?

Normaalisti projekti alkaa aina sinun tarpeistasi:

1. Saamme sinulta yhteydenoton, puhelimitse (0406671779), sähköpostilla (info@taloabc.fi) tai sivustomme yhteydenottokaavakkeella.
2. Vastaamme yhteydenottoon ja käymme yhdessä toiveesi läpi
3. Käymme aina luonasi arvioimassa projektiin tarvittavat resurssit tarjousta varten
4. Saat tarjouksemme työstä, joka on yleensä “avaimet käteen”-tyyppinen projekti
5. Aloitamme työt sovitusti ja hoidamme projektin alusta loppuun asti sovitussa ajassaOletko juuri aloittamassa rakennusprojektia tai remonttia / kaipaatko yrityksellesi luotettavaa ja aikatauluista kiinni pitävää alihankkijaa?

Ota yhteyttä

Talo ABC Oy

Laurintie 294B,
03300 OTALAMPI

Veiko Ivask, Toimitusjohtaja:
0406671779
veiko.ivask@taloabc.fi

Siivoustyön johtaja:
0400969777
merli.liukonen@taloabc.fi

Rakennuspalvelut 0406671779
Siivouspalvelut 0400969777
info@taloabc.fi

Ma - Pe 7:00 - 17:00
Lauantai - Sunnuntai SULJETTU